Hodnocení obchodu

4,9 176 hodnocení
5
162x
4
11x
3
1x
2
0x
1
2x
Nevyplňujte toto pole:
JC Avatar autora Jan Cervenak | 27.5.2022
Naprostá spokojenost.
Avatar autora Zuzana Šimonová | 22.5.2022
Rychle doruceni, zbozi krasne.
KT Avatar autora Kateřina Trejbalová | 16.5.2022
Velmi rychlé doručení, zboží v pořádku.
L Avatar autora Lenka D. | 7.5.2022
Avatar autora Miloslava Černá | 6.5.2022
Spokojenist veliká. Paní Miluše Hrubá je opravdu člověk na svém místě. Je OCHOTNÁ, VSTŘÍCNÁ a je s ní PERFEKTNÍ komunikace. Obchod chválím a paní Hrubé ještě jednou děkuji.
JE Avatar autora Jiří Exner | 27.4.2022
rychlá reakce, vlídné jednání při osobním odběru
MH Avatar autora Miluše Hrubá (Administrátor) 28.4.2022
Děkujeme za Váš nákup i pozitivní hodnocení. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu na našem obchodě či eshopu. Pěkný den Mila Hrubá
MK Avatar autora Markéta Kolínková | 25.4.2022
ZS Avatar autora Zdeněk Skalický | 25.4.2022
IV Avatar autora Ivana Vališová | 18.4.2022
velmi spokojena
MH Avatar autora Miluše Hrubá (Administrátor) 28.4.2022
Děkujeme za Váš nákup i pozitivní hodnocení. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu na našem obchodě či eshopu. Pěkný den Mila Hrubá
ZS Avatar autora Zdenka Bičáková Straková | 12.4.2022
HK Avatar autora Helena Klutšová | 5.4.2022
Jsem spokojená, velmi snadné objednání a zboží bylo okamžitě v pořádku dodáno. Za mě jedním slovem spolehlivost.
MH Avatar autora Miluše Hrubá (Administrátor) 28.4.2022
Děkujeme za Váš nákup i pozitivní hodnocení. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu na našem obchodě či eshopu. Pěkný den Mila Hrubá
KP Avatar autora Kateřina Pietrulová | 28.3.2022
Zboží bylo ihned připraveno k osobnímu odběru, na kamenné prodejně jsme byli již podruhé, velmi ochotné a zkušené paní prodavačky.
MH Avatar autora Miluše Hrubá (Administrátor) 28.4.2022
Děkujeme za Váš nákup i pozitivní hodnocení. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu na našem obchodě či eshopu. Pěkný den Mila Hrubá
E Avatar autora Eva | 21.3.2022
S nákupem jsem spokojená, zboží přišlo rychle. Můžu jen doporučit
MH Avatar autora Miluše Hrubá (Administrátor) 28.4.2022
Děkujeme za Váš nákup i pozitivní hodnocení. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu na našem obchodě či eshopu. Pěkný den Mila Hrubá
DL Avatar autora David Lukas | 20.3.2022
ZK Avatar autora Zdenek Kudrhalt | 15.3.2022
GM Avatar autora Gabriela Minarčíková | 14.3.2022
Vše proběhlo ok
AS Avatar autora Alena Slívova | 7.3.2022
HJ Avatar autora Hana Jakubičková | 7.3.2022
parádní rychlost a zboží v pohodě
MH Avatar autora Miluše Hrubá (Administrátor) 28.4.2022
Děkujeme za Váš nákup i pozitivní hodnocení. Budeme se těšit na Vaši další návštěvu na našem obchodě či eshopu. Pěkný den Mila Hrubá
M Avatar autora Miroslav | 26.2.2022
Neúčinné dle očekávání
MH Avatar autora Miluše Hrubá (Administrátor) 14.3.2022
Dobrý den, copak bylo neúčinné pane Miroslave? Budeme rádi, když nám upřesníte s čím jste nebyl spokojen. Snažíme se naše služby vylepšovat. Děkuji. S pozdravem Mila Hrubá
Avatar autora Hana Čechová | 21.2.2022
Co jsem si objednala, to přišlo v očekávané kvalitě, barvě dle vyobrazení, 100% spokojenost. Rychlé dodání.
x

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení